Home Promoţii Cum cumpăr? Plata şi livrare Contact
 
Orar: Luni - Vineri 09:00 - 17:00
Telefon: +4 0766 566 220
E-mail: info@netjucarii.ro
  Caută jucării copii şi articole party  

Filtrare după marcă

Alexis
Altele
Astro
BanBao
Bandai
BBS-Italia
Brimarex
Burago
Carioca
Carrera
Castorland
Cerda
Cife
Clementoni
Cobi
Coriex
Crayola
Dickie
Dino
Disney
Dohany toys
Dromader
Ecoiffier
Eichhorn
Famosa
Faro toys
Fisher-Price
Giochi Preziosi
Godan
Hasbro
IMC Toys
Jixin
Karactermania
Kiddieland
Kids Euroswan
Lego
Mattel
Navystar
Nerf
Pir
PlayBig
PlayGo
Procos
Quercetti
Rainbow
Rastar
Revensburger
Safta
Schleich
Simba
Sluban
Smart
Smily play
Smoby
Starpak
Trefl
Wader
Woodyland
Vezi toate marcile

Filtrare după preţ

0 - 49 Lei
50 - 99 Lei
100 - 199 Lei
200+ Lei

Filtrare după vârstă

0-1ani
1-3ani
3-6ani
6+ani
Toate vârsteleTermeni şi condiţii


Pentru folosirea in bune conditii a site-ului www.netjucarii.ro se recomanda citirea cu atentie a paginii Termeni si condiții.

Prin efectuarea unei comenzi de pe site-ul www.netjucarii.ro urmata de confirmarea telefonica a acesteea consideram implicit ca ati acceptat termenii si conditiile mai jos enumerate.     

Site-ul www.netjucarii.ro este proprietatea firmei S.c Novator Impex s.r.l.
Firma S.c Novator Impex  SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si conditii puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in LEI. Preturile includ TVA-ul (19%).
Produsele si serviciile oferite de Novator Impex SRL sunt disponibile exclusiv pe teritoriul Romaniei.

Programul de relatii cu publicul este de luni pana vineri, intre orele 09.00 si 17.00

Recomandam respectarea categoriei de varsta afisate aceasta fiind inscrisa pe ambalajul produsului. In cazul folosirii produselor de catre copiii care nu au implinit varsta respectiva , asigurati-va ca produsele sunt folosite sub supravegherea unui adult pana la implinirea varstei recomandate de producator.

Declinarea responsabilitatii


Firma S.c Novator Impex s.r.l. nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.

Datorita volumului mare de informatii si a conditiilor impuse de catre producatori, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila.

Imaginile produselor sunt prezentate pe website cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.

Firma S.c Novator Impex s.r.l  nu poate fi facuta raspunzatoare pentru cheltuielile conexe sau alte prejudicii datorate clientului in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a coletului.

Litigii

Solutionarea eventualelor litigii se va face pe cale amiabila .

Conform prevederilor Regulamentului nr. 524/2013 privind soluţionarea online a litigiilor în materie de consum este posibila soluționarea pe cale extrajudiciară a litigiilor rezultate din tranzacțiile online. Linkul electronic către platforma SOL unde veti gasi entități SAL (adică cele care vor ajuta la rezolvarea litigiilor între comercianți și consumatori în afara instanțelor de judecată) poate fi accesat aici.

Promotii si concursuri

Firma S.c Novator Impex s.r.l. isi stabileste singura regulamentele promotiilor, campaniilor publicitare, ofertelor speciale si concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti prin intermediul acestui website. De o promotie beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulamentul promotiei si sunt inregistrate de catre S.C. Novator Impex S.R.L in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.

Fraudari

Orice incercare de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul este considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.netjucarii.ro si va face obiectul unei plangeri penale la organele de politie, impotriva persoanelor care se fac vinovate de aceste fapte.

Confidentialitatea

Prin completarea formularului de livrare de pe site-ul www.netjucarii.ro va obligati sa ne furnizati date corecte de contact si sunteti de acord ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii www.netjucarii.ro in scopul confirmarii comenzilor si livrarii produselor comandate. Refuzul dumneavoastra de a furniza aceste minime date de contact determina anularea comenzii.Ulterior aceste date vor fi sterse din baza noastra de date.
SC Novator Impex SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane. Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.netjucarii.ro, adresa sa de email, poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date.

Informare privind protectia datelor cu caracter personal.

In conformitate cu LEGEA nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata cu LEGEA nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice,firma S.c Novator Impex s.r.l. in calitate de proprietar si operator al magazinului online www.netjucarii.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate despre dumneavoastra, un membru al familiei sale ori o alta persoana.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
Utilizam datele dumneavoastră cu caracter personal în următoarele scopuri:
- pentru a vă procesa comenzile și retururile prin serviciile noastre online
- pentru a vă trimite notificări prin mesaje text cu privire la starea livrării
- pentru a vă contacta în eventualitatea oricăror probleme cu livrarea articolelor dumneavoastră
- pentru a răspunde solicitărilor dumneavoastră

Garantia produselor

Nu se poate invoca garantia in conditiile utilizarii improprii sau incorecte a produsului. In maxim 12 de ore de la livrarea produsului, in cazul depistarii unor probleme de functionare, clientul poate solicita companiei noastre returnarea produsului/produselor dupa o prealabila notificare prin e-mail la adresa info@netjucarii.ro.Acesta va fi inlocuit cu un produs asemanator in cazul disponibilitatii pe stoc sau daca acest lucru nu este posibil  poate primi inapoi suma platita pentru acel produs.

Returnarea produselor comandate

Conform legislatiei in vigoare O.U.G. 34/2014, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).
Ne rezervam dreptul de a nu accepta pentru returnare:
-  produsele care prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, taieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa
- produsele ce au fost expediate sigilate si au fost desigilate
- produse care prezinta urme de utilizare sau montare
- coletele ce nu corespund exterior din punct de vedere estetic . Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului.
-coletul care a fost expediat cu plata la destinatar
- coletul a fost expediat cu specificare de ramburs

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la data primirii dovezii ca produsul a fost returnat sau pana la momentul primirii unei dovezi din partea consumatorului conform careia acesta a trimis produsele catre noi, luandu-se in considerare data cea mai apropiata.
Daca produsele sunt returnate intr-o stare in care nu mai pot fi vandute ca si noi, ne rezervam dreptul de a solicita o diminuare a valorii produsului pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produselor ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsele, pe cheltuiala acestuia
Pentru returnarea/inlocuirea unui produs este necesara in prealabil o notificare scrisa adresata catre Sc Novator Impex s.r.l la adresa: info@netjucarii.ro .


 

Coş de cumpărături

Coşul este gol


Articole pentru petreceri


Newsletter

Doriţi să primiţi e-mail cu cele mai noi oferte speciale? Înscrieţi-vă cum la newsletterul nostru! Merită!
Mă abonez!


Jucării copii

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Home   |   Promoţii   |   Cum cumpăr?   |   Plata şi livrare   |   Termeni si conditii    |   Contact   |   ANPC   |   Platforma SOL      

Politica de confidențialitate   |   Politica de cookies   |    Toate drepturi rezervate © SC Novator Impex SRL 2017      

Cumsecalculeaza.ro